workshop

Följ med på Målaräventyr!


Läs gärna nedan olika alternativ för att komma till mig för skapliga tillfällen. Varmt välkommen!

Jag bjuder in till tillfällen i min egna ateljé där min önskan är att låta fler hitta sitt egna uttryck, släppa ner axlarna och bege sig ut på målaräventyr.


Min önskan är att vi ska hitta det där mellanrummet i vardagspusslet där vi har tillit till målarprocessen och frihet i skapandet. Med lust och färg! Jag guidar er på vägen, bland mina egna pågående målningar, redskap och färger. Tillsammans hittar vi skapliga mellanrum!


Skapliga mellanrum!

Fullbokat!
Fem kvällar kl 18-21, start 4/9 och 30/10 2023

Vi träffas i min ateljé på Gutevägen i Visby, då vi stannar upp allt annat en stund och beger oss ut (eller in) på upptäcktsfärd i målarprocessen! Inga förkunskaper krävs eller så har du målat tidigare. 


Jag kommer vid varje tillfälle ha en inspirations-genomgång, och även delvis utgå från Vedic Arts första principer- linje, form, färg och struktur. Mitt mål är att du får en chans att hitta ditt egna uttryck, våga experimentera och prova på att måla med olika verktyg och material. Helt enkelt- vi kommer att befinna oss i ett skapligt mellanrum!


Vi målar med akryl eller annan vattenlöslig färg, du som har material tar med det du vill och behöver. Det finns en "färgvagn" med många olika kulörer av konstnärskvalitet att köpa till för 100 kr/kväll. Även akrylgrundad bomullsduk och juteduk finns att köpa. Verktyg, strukturmaterial och vattenhinkar finns! 


Jag bjuder på fika vid varje tillfälle.


Max antal: 8 personer 


Att ta med: Kläder som blir snyggare med färgstänk och inneskor/tofflor. 


Start: Måndag 4 september 2023, sista tillfället måndag 9 oktober (uppehåll måndag 2 oktober)

och måndag 30 oktober, sista tillfället 4 december (uppehåll måndag 20 november)

Pris: 1895 kr


En skaplig helg!

Fullbokat!

En skaplig helg inleds med Måla & Skåla på fredagen kl 17, då avslutar vi veckan tillsammans med färg, form och ett glas vin. På lördagen fortsätter vi med de härliga målningarna som skapades kvällen före. Nu blir tempot lite lugnare och vi går igenom processen att hitta former, testar format och det roliga att kunna använda kritor på de nu torra målningarna. Jag vägleder er genom processen från den vita duken till att komma vidare med den färgrika duken. 


ALLT ingår, det vill säga färgbord med konstnärsfärg, en stor duk (100x150 cm, som kan klippas till flera mindre), verktyg, strukturmaterial. Vin och snacks på fredagen, fika och vegetarisk lunch på lördagen. 


Det här är ett tillfälle för dig att få ett intensivt färgikt mellanrum, där allt är serverat och fokus är att du ska ges förutsttningar att släppa prestationskravet för att upptäcka glädjen i måleriet. Vi är tillsammans men du har din egna målarhörna. 


Både för dig som aldrig målat och för dig som har målat tidigare. 


Max antal: 6 personer, vilket gör att vi har lite extra bra med plats!


Att ta med: Kläder som blir snyggare med färgstänk och inneskor/tofflor. 


Tid? Fredag 20 oktober kl 17- ca 20, lördag 21 oktober kl 10-16.


Pris: 1995 kr


Målarbubbla eller EGEN MÅLARTID för er som har kommit igång att måla!


Många av er som har kommit igång och måla, säger att ni saknar plats att måla på. En egen hörna där ingen kommenterar vad ni gör, där ni får egentid att prova och gå på äventyr med och i färgen.


Nu ger jag möjligheten till några sådana dagar, där ni som bokar in er får er egen målarplats (lottning sker vilken), möjlighet att ta med påbörjade dukar, egen färg eller om ni vill börja på en ny duk och köpa till fritt med färg från färgvagnen. Alla verktyg finns tillgängliga och såklart strukturmaterial som papper och sand.


Jag finns på plats den mesta av tiden, men har inga gemensamma genomgångar. Dock finns jag tillgänglig för lite vägledning då och då, om behovet och viljan finns.

Tiden ni har till förfogande är klockan 10-16. Egen målarplats, verktyg, strukturmaterial, kaffe och te ingår. Färgvagnen kan du köpa till för 200 kr för hela dagen, betalning görs isf på plats via Swish.


Det du vill äta under dagen tar du med, det finns både kylskåp, spisplatta och mikrovågsugn. 


Ge dig själv en dag i din egen målarbubbla för att gå på egna målaräventyr!


NÄR? Söndag 12 november.


Max antal: 6 platser


Pris: 750 kr

Måla & Skåla!

En kreativ skaplig After-Work!

För grupper, minst 4 max 8 personer efter överenskommelse


Avsluta veckan och skåla in helgen tillsammans med mig!

Släpp ner axlarna och prova på kravlöst färgrikt måleri. Ge dig själv en stund där allt är tillåtet bland färg och form.

Ni välkomnas till min ateljé där allt är framdukat som canvasduk (70*100 cm), färgbord, strukturmaterial, verktyg. Du får ett glas vin (du kan köpa till ett glas till- om du önskar!)eller något annat gott i glaset och lite snacks.

Jag berättar om mitt måleri och visar hur jag brukar sätta igång en målning. Ni får varsin egen målarplats,fri tillgång till färg och material för att ge er ut på målaräventyr!

Musik är på, vi målar och skålar!


850 kr/person inklusive allt du behöver!


NÄR? ENLIGT ÖVERENSKOMMELSE! 

Sagt från tidigare deltagare:

 

Mycket kreativt, fantastiskt roligt och utvecklande för mig.


Frihet, tillåtande att prova och ändå få vägldning- bra balans.


En tillåtande miljö och massor av inspiration! Bra med genomgångarna och att få ett smörgåsbord av material och tekniker varje gång.

 

Bra att det är lättsamt och tillåtande.

 

Jag uppskattar ditt lugn och genuinitet och att du så gärna delar med dig av din kunskap.

 

Det är sååå skönt med tyst ateljé!

 

Så roligt att få hänga med dig och de andra på måndagar. Jag saknar det redan och vill gärna gå en ny omgång efter sommaren!


Perfekt med målarbubblan, så mysig och skön dag att bara få vara i sitt eget skapande.

kreativa workshops- våga måla!

Gruppaktivitet


Efter överenskommelse är du eller ni välkomna till en kreativ, kravlös, lustfylld workshop hos mig på Gutevägen i Visby eller så kommer jag till er?

Kanske är ni en arbetsgrupp, kompisgäng, möhippa som vill göra något tillsammans?

Vi utformar tillfället tillsammans.

Minst 4, max 8 personer om vi är i min ateljé!


Tid och pris efter överenskommelse.