workshop

Följ med på Målaräventyr!


Läs gärna nedan olika alternativ för att komma till mig för skapliga tillfällen. Varmt välkommen!

Jag bjuder in till tillfällen i min egna ateljé där min önskan är att låta fler hitta sitt egna uttryck, släppa ner axlarna och bege sig ut på målaräventyr.


Min önskan är att vi ska hitta det där mellanrummet i vardagspusslet där vi har tillit till målarprocessen och frihet i skapandet. Med lust och färg! Jag guidar er på vägen, bland mina egna pågående målningar, redskap och färger. Tillsammans hittar vi skapliga mellanrum!

FULLBOKAD!

Skapliga mellanrum!
Fem kvällar kl 18-21, start 25 mars 2024

Vi träffas i min ateljé på Gutevägen i Visby, då vi stannar upp allt annat en stund och beger oss ut (eller in) på upptäcktsfärd i målarprocessen! Inga förkunskaper krävs eller så har du målat tidigare. 


Jag kommer vid varje tillfälle ha en inspirations-genomgång och med den en enklare övning som förhoppningsvis får dig att upptäcka något nytt. Det material som krävs för övningarna, ingår. Jag utgår även delvis från Vedic Arts första principer- linje, form, färg och struktur. Mitt mål är att du får en chans att hitta ditt egna uttryck, våga experimentera och prova på att måla med olika verktyg och material. Helt enkelt- vi kommer att befinna oss i ett skapligt mellanrum!


Vi målar med akryl eller annan vattenlöslig färg, du som har material tar med det du vill och behöver. Det finns en "färgvagn" med många olika kulörer av konstnärskvalitet att köpa till för 125 kr/kväll. Även akrylgrundad bomullsduk finns att köpa. Verktyg, strukturmaterial och vattenhinkar finns! 


Jag bjuder på fika vid varje tillfälle.


Max antal: 7 personer. Kursstart vid minst 6 personer bokade.


Att ta med: Kläder som blir snyggare med färgstänk och inneskor/tofflor. 


Start: Måndag 25 mars 2024, sista tillfället måndag 29 april (uppehåll annadag påsk måndag i april.

 

Pris: 2100 kr

Måla & Skåla!

En kreativ skaplig After-Work?!

För grupper, minst 4 max 8 personer efter överenskommelse


Avsluta veckan och skåla in helgen tillsammans med mig!Eller kom och fira någon i din närhet, eller varför inte dig själv? 


Släpp ner axlarna och prova på kravlöst färgrikt måleri. Ge dig själv en stund där allt är tillåtet bland färg och form.

Ni välkomnas till min ateljé där allt är framdukat som canvasduk, färgbord, strukturmaterial, verktyg. Du får ett glas vin eller något annat gott i glaset och lite snacks.

Jag berättar om mitt måleri och visar hur jag brukar sätta igång en målning. Ni får varsin egen målarplats,fri tillgång till färg och material för att ge er ut på målaräventyr!

Musik är på, vi målar och skålar!


895 kr/person inklusive allt du behöver!


NÄR? ENLIGT ÖVERENSKOMMELSE! 

Sagt från tidigare deltagare:

 

"Jag skulle vilja ha en kurs, som är varje måndagkväll- livet ut"


Mycket kreativt, fantastiskt roligt och utvecklande för mig.


Frihet, tillåtande att prova och ändå få vägldning- bra balans.


En tillåtande miljö och massor av inspiration! Bra med genomgångarna och att få ett smörgåsbord av material och tekniker varje gång.

 

Bra att det är lättsamt och tillåtande.

 

Jag uppskattar ditt lugn och genuinitet och att du så gärna delar med dig av din kunskap.

 

Det är sååå skönt med tyst ateljé!

 

Så roligt att få hänga med dig och de andra på måndagar. Jag saknar det redan och vill gärna gå en ny omgång efter sommaren!


Perfekt med målarbubblan, så mysig och skön dag att bara få vara i sitt eget skapande.

kreativa workshops- våga måla!

Gruppaktivitet


Efter överenskommelse är du eller ni välkomna till en kreativ, kravlös, lustfylld workshop hos mig på Gutevägen i Visby eller så kommer jag till er?

Kanske är ni en arbetsgrupp, kompisgäng, möhippa som vill göra något tillsammans?

Vi utformar tillfället tillsammans.

Minst 4, max 8 personer om vi är i min ateljé!


Tid och pris efter överenskommelse.


kontakt

Innehar F- skattsedel