målningar

"En målning från våren 2020- en tid ingen av oss kommer att glömma. Jag tror vi var många som än mer njutit av naturens under: knoppar och blommor som ovetandes gett hopp och förtröstan.


Vi har befunnit oss i ett mellanrum.


Kärlek till er som drabbats.


"Magnolian blommar och här sitter vi och väntar"


120*100 cm 


SÅLD

Målningar skapade med färgbeständig studiofärg i akrylkvalitet, ofta tillsammans med "mixed media" såsom sand, papper, gips. Jenny målar oftast på juteduk, men även på linne eller bomullsduk. Samtliga målningar är uppspända på kilram, monterade med upphängningsanordning och de flesta med en vitmålad träram. Många väljer att ha kvar den vita ramen, men det går också enkelt att lämna in för omramning.


Om inget annat är överenskommet förbehåller sig Jenny rätten att använda bilderna till produktframställning samt egen marknadsföring som webb, annonsering och utställning.


Målningarna och skulpturer säljs främst på utställningar, men också vid intresseförfrågningar och beställningar. Följ gärna vad som är på gång, och konstverkens process via instagram!

Ett urval målningar:

"Knytblusen- med krona eller horn?"


Visades under Gotländsk vårsalong 2019. 10% av försäljningen donerades till organisationen "kvinna till kvinna".SÅLD"Håll i håll ut... det är det vi har gjort under pandemin. Även om vi ville kasta oss ut på dansgolvet. Nu gör vi det igen men kanske med lite mer distans än tidigare?


Jag älskar donna nr 3 från höger- en lite mer reserverad typ som försöker hålla de andra gyllene donnorna i schack. Det går hyfsat."


Keep dancing- keep distancing. 


110*60 cm


SÅLD